BRUG training en coaching in de Zorg

Over BRUG

BRUG ondersteunt mensen in zorgorganisaties bij het in verbinding blijven met zichzelf en met elkaar. Om in de hectiek van alledag, met oog voor de realiteit, te blijven focussen op de kern: aandachtsvolle zorg, behandeling en dienstverlening.
Zodat kernwaarden, missie en visie niet verloren raken in tijden van krapte, onduidelijkheid over de toekomst en externe eisen.
BRUG verbindt zich met wat u bezighoudt, afgestemd op beleving en belangen van cliënten en alle lagen in de zorgorganisatie.brugbogen
BRUG is in 2005 opgericht door Annette Schipper, vanuit haar affiniteit met mensen die zorg nodig hebben en met degenen die zorg verlenen.  Begonnen als oefentherapeut Cesar in een verpleeghuis, leerde zij ‘de Zorg’ van binnenuit kennen. Vanaf het begin waren bejegening, empathie, contact en aandacht de drijfveer in haar werk.
Zij specialiseerde zich in opleiden en trainen aan Academie de Horst en bleef voortdurend met de zorg verbonden, als stafmedewerker bij een van de vakbonden, als opleider van o.a. ondernemingsraden uit de zorg en als adviseur/trainer en coach. Annette is opgeleid als counselor aan de Academie voor Psychotherapie en verzorgt als coach/counselor ook individuele begeleidingstrajecten.

Op en vanuit het kantoor van BRUG in Buren (gld), werken we met een klein team van vaste medewerkers en een hechte groep ervaren seniortrainers en acteurs, ( zie Organisatie). We zijn daarmee een flexibel bureau, dat beschikt over een brede expertise en jarenlange ervaring in de zorg.