Coaching

Onze teamcoaching kan een op zichzelf staand traject zijn of onderdeel uitmaken van een opleidingstraject. Ook kan teamcoaching daar naar behoefte tussentijds aan toegevoegd worden.

Teamcoaching: vertrouwen als voorwaarde voor succes

Wat onze team coaching kenmerkt, is het scheppen van een sfeer van vertrouwen, waarin mensen zich durven te laten zien en te openen. Dat is voor ons de absolute voorwaarde om in een team én in de teamleden de bereidheid tot reflectie, elkaar aanvoelen en begrijpen te doen ontstaan. Dé voorwaarde om te komen tot ander gedrag en daarmee vergroten van effectiviteit én vitaliteit van het team als totaal.

Individuele coaching

De behoefte aan individuele coaching ontstaat vaak tijdens een lopende opleiding, met name de MBO-leergangen. Ook is individuele coaching lós daarvan mogelijk.

Coaching
5x3 uitsnede extra beeld zorgleefplan foto lucy lambriex

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

"De teamcoaching, intervisie en lessen met de acteur waren bijzonder. Casussen vanuit de praktijk. We leerden goed te luisteren naar elkaar, doorvragen. Het was soms confronterend, emotioneel en heftig, maar de spiegel die werd voor gehouden, was stof tot nadenken. Daar werden we mee op pad gestuurd, om in de praktijk toe te passen wat we leerden. Juist daar werden we geconfronteerd: ‘wil je blijven hangen of wil je, je ontplooien?’ Daar is denk ik heel veel gebeurd met ons. Iedereen leerde op haar of zijn eigen wijze."
Karin Kattenpoel In de periode van dit traject Contactverzorgende bij Zorggroep St. Maarten

Coaching

Mail ons vrijblijvend

Dan maken we eerst telefonisch kennis om te kijken of het klikt en of we je kunnen helpen. Als dat niet zo is, dan vertellen we het ook. Je zit dus nergens aan vast.
Contactformulier
Vertel even waarom je contact met ons zoekt. Gebruik minimaal 10 karakters.
Met welke naam mogen we jou aanspreken?
We vragen om je e-mailadres, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
We vragen om je telefoonnummer, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
Vanwege de wet AVG moeten we je expliciet vragen om akkoord te gaan met ons privacybeleid.
We nemen binnen twee dagen contact met je op om een vrijblijvende belafspraak te maken. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.