Persoonsgericht methodisch werken in ECD’s

Dit zijn bekende knelpunten waarmee zorgorganisaties ons benaderen. Vaak is er urgentie. Men is op zoek naar externe inhoudsdeskundigheid, procesbegeleiding en wil een opleidingsaanbod vormgeven.

Persoonsgericht methodisch werken in ECD’s: ondersteunen implementatie inclusief opleiden

Wij functioneren als sparringpartner van de interne projectgroep, participeren in (her)inrichten van het ECD, werken samen met de softwareleverancier. Onze focus ligt op effectief persoonsgericht en methodisch in het ECD kunnen werken.

We ontwikkelen de trainingen die nodig zijn en voeren ze uit. Actieve trainingen, waarin we ter plekke aansluiten op de praktijkvoorbeelden van de deelnemers. Motiverend: persoonsgericht methodisch werken leer je de cliënt écht kennen! De meerwaarde voor cliënt én zorgprofessional wordt duidelijk.

We integreren persoonsgerichte inhoud en techniek. Géén aparte ‘knoppencursus’, maar stapsgewijs de methodiek herkennen, toepassen en dat ‘technisch’ op de juiste manier doen.

Persoonsgericht methodisch werken in ECD’s
5x3 uitsnede extra beeld zorgleefplan foto lucy lambriex

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

"Ik heb met veel plezier samengewerkt met Annette Schipper / BRUG training en coaching in de Zorg. Het betrof een omvangrijk opleidingstraject: ‘Methodisch werken aan welbevinden’. Eerst hebben we samen een methodisch proces opgezet, dat paste bij onze specifieke inrichting van het ECD. Dat ging prettig en gestructureerd, evenals het inrichten van de opleiding en het opleiden zelf. Er werd flexibel en deskundig ingespeeld op de behoeften van verschillende doelgroepen, zoals zorgmedewerkers en behandelaars."
Henk Vrieling Adviseur Kwaliteit De Hoven

Persoonsgericht methodisch werken in ECD’s

Mail ons vrijblijvend

Dan maken we eerst telefonisch kennis om te kijken of het klikt en of we je kunnen helpen. Als dat niet zo is, dan vertellen we het ook. Je zit dus nergens aan vast.
Contactformulier
Vertel even waarom je contact met ons zoekt. Gebruik minimaal 10 karakters.
Met welke naam mogen we jou aanspreken?
We vragen om je e-mailadres, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
We vragen om je telefoonnummer, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
Vanwege de wet AVG moeten we je expliciet vragen om akkoord te gaan met ons privacybeleid.
We nemen binnen twee dagen contact met je op om een vrijblijvende belafspraak te maken. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.