Professionaliseren Thuishulpen

Thuishulpen werken ‘achter de voordeur’ en komen in aanraking met allerlei typen mensen, leefstijlen, zorgvragen, ziektebeelden. Hoe stel je je daarin op, wat is de grens aan je werkzaamheden, kun je gedrag begrijpen vanuit de achterliggende aandoening, hoe reageer je dan? Heel andere componenten: hoe stimuleer je mensen tot zelfredzaamheid en eigen regie? Hoe geef je wat je signaleert en meemaakt effectief door in rapportages?

Korte themabijeenkomsten, verdiepende training

Onder de titel ‘Professionaliseren thuishulpen’, werken we met korte themabijeenkomsten rond deze onderwerpen. Daarnaast is er de verdiepende training met een flexibel aantal dagdelen, aan te passen aan de leerbehoefte en mogelijkheden van de (thuis)zorgorganisatie.

Professionaliseren Thuishulpen
5x3 uitsnede extra beeld zorgleefplan foto lucy lambriex

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

"Feedback van client: 'Jij laat mij in mijn waarde.' 'Effect is dat de cliënt nu meer zelf doet/zelfzorg.' 'Ik voel me minder persoonlijk geraakt.' 'Begrijpen van mensen, dementie en gedrag. Je gaat anders naar mensen kijken.' 'Mijn toegankelijkheid, hartelijkheid en vertrouwen zijn toegenomen.' 'Ik heb geleerd dat mensen die de regie kwijtraken het toch hebben: omdat ik het ze terug geef.'"
Deelnemers training ‘Professionaliseren thuishulpen’ Zorgstroom

Professionaliseren Thuishulpen

Mail ons vrijblijvend

Dan maken we eerst telefonisch kennis om te kijken of het klikt en of we je kunnen helpen. Als dat niet zo is, dan vertellen we het ook. Je zit dus nergens aan vast.
Contactformulier
Vertel even waarom je contact met ons zoekt. Gebruik minimaal 10 karakters.
Met welke naam mogen we jou aanspreken?
We vragen om je e-mailadres, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
We vragen om je telefoonnummer, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
Vanwege de wet AVG moeten we je expliciet vragen om akkoord te gaan met ons privacybeleid.
We nemen binnen twee dagen contact met je op om een vrijblijvende belafspraak te maken. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.