Procesbegeleiding

Samenwerkingspartner

We verdiepen ons in en verbinden ons met de zorgorganisatie. We komen een tijd langszij, om vanuit wat er ís, stapsgewijs en samen te bouwen richting het beoogde resultaat. We brengen onze expertise in, afgestemd op de leervragen die leven, op de context en de randvoorwaarden waaronder geleerd gaat worden. We ondersteunen bij het verhelderen en creëren daarvan.

Onze manier van werken maakt, dat wij vaak als samenwerkingspartner betrokken zijn bij organisatie-brede leertrajecten. Onze bijdrage is dan een combinatie van procesbegeleiding en trainen, die zich uitstrekt tot in de fase van borgen en verder verdiepen.

Ook in kortere leertrajecten geldt voor ons, dat we samen met u het leertraject ontwikkelen. Tíjdens het leertraject koppelen we de voortgang aan u terug. Ook dán hechten we het traject netjes af, via evaluatie en aanbevelingen.

 

Procesbegeleiding
5x3 uitsnede extra beeld zorgleefplan foto lucy lambriex

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

"Bij BRUG draait het niet alleen maar om leren, maar om samenwerken met ons als klant om verbinding met ónze praktijk te creëren."
Ilse Greefkens Teamleider Proteion

Procesbegeleiding

Mail ons vrijblijvend

Dan maken we eerst telefonisch kennis om te kijken of het klikt en of we je kunnen helpen. Als dat niet zo is, dan vertellen we het ook. Je zit dus nergens aan vast.
Contactformulier
Vertel even waarom je contact met ons zoekt. Gebruik minimaal 10 karakters.
Met welke naam mogen we jou aanspreken?
We vragen om je e-mailadres, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
We vragen om je telefoonnummer, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
Vanwege de wet AVG moeten we je expliciet vragen om akkoord te gaan met ons privacybeleid.
We nemen binnen twee dagen contact met je op om een vrijblijvende belafspraak te maken. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.