Over ons

Annette Schipper

Annette Schipper

Directeur/eigenaar, senior-trainer en - coach

BRUG training en coaching in de Zorg is in 2005 opgericht door Annette Schipper. ‘Ik ben BRUG gestart vanuit mijn affiniteit met mensen die zorg nodig hebben en met degenen die zorg verlenen.  Ik begon als oefentherapeut Cesar in een verpleeghuis. Hier leerde ik ‘de Zorg’ van binnenuit kennen. Vanaf het begin waren bejegening, empathie, contact en aandacht de drijfveer in mijn werk. Ik specialiseerde me in opleiden en trainen aan Academie de Horst en bleef voortdurend met de zorg verbonden, als stafmedewerker bij een van de vakbonden, als opleider van o.a. ondernemingsraden uit de zorg en als adviseur/trainer en coach. Ook ben ik opgeleid als counselor aan de Academie voor Psychotherapie en verzorg ik als coach/counselor ook individuele begeleidingstrajecten.’

Annette is verantwoordelijk voor alle inhoudelijke contacten met klanten, ontwikkelt leertrajecten en is in de uitvoering actief als trainer, procesbegeleider en coach.

Trainers en acteurs

Vanuit ons kantoor in Buren (gld) werken we nauw samen met een hechte groep, in de zorg ervaren seniortrainers en -acteurs. Hierdoor ontstaat een breed palet aan achtergronden en deskundigheid. We zullen altijd zoeken naar de juiste match tussen uw als zorgorganisatie, uw specifieke vragen en wie van ons bij u aan het werk gaat. We zijn daarmee een flexibel bureau, dat beschikt over een brede expertise en jarenlange ervaring in de zorg.

CRKBO

CRKBO

BRUG is een CRKBO Geregistreerde Instelling.

Partners