Post-MBO Leergangen

De vragen hierboven leidden tot maatwerk leergangen van meestal ongeveer een jaar. De frequentie is doorgaans 1 bijeenkomst per maand.

Het zijn actieve, praktische opleidingstrajecten met als centraal thema persoonlijk leiderschap/zelfregie. We pakken als het ware de draad op, waar de voorgaande opleiding van de deelnemers eindigde. Van daaraf zoeken we de verdieping. Die ligt op de eerste plaats in de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers. We koersen op jezelf ‘van binnen’ beter leren kennen, inclusief je geraaktheden, die vervolgens je gedrag beïnvloeden en minder effectief maken.

Daarnaast gaat het in deze Post-MBO Leergangen om het aanreiken van aanvullende kennis en eigen maken van vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan extra kennis over dementie, over methodisch werken met zorgplannen en over effectieve communicatie met en coachen van collega’s. Intervisiebijeenkomsten kunnen deel uitmaken van de leergang.

Deze maatwerkleergangen worden per project geaccrediteerd en leiden tot een diploma van BRUG.

Naar behoefte is een verkorte versie van de leergangen mogelijk, in de vorm van een training. Die wordt afgesloten met een certificaat.

Post-MBO Leergangen
5x3 uitsnede extra beeld zorgleefplan foto lucy lambriex

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

"Ik weet nog goed hoe het voelde in de training Methodisch werken aan welbevinden en wat er gebeurde met de medewerkers zorg. Annette zorgde voor een ontspannen en veilige omgeving met veel ruimte voor het uitspreken van onzekerheden. Niets was goed of fout en ieder was gelijk. De ideale leeromgeving. In de rol van oude vrouw was zij erg overtuigend. Prachtig neergezet! Je zag, hoorde en voelde het verdriet en de teleurstelling in je gezicht en lichaamshouding!"
Klary Schepel In de periode van de training Lokatiemanager bij De Hoven

Post-MBO Leergangen

Mail ons vrijblijvend

Dan maken we eerst telefonisch kennis om te kijken of het klikt en of we je kunnen helpen. Als dat niet zo is, dan vertellen we het ook. Je zit dus nergens aan vast.
Contactformulier
Vertel even waarom je contact met ons zoekt. Gebruik minimaal 10 karakters.
Met welke naam mogen we jou aanspreken?
We vragen om je e-mailadres, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
We vragen om je telefoonnummer, zodat we je kunnen bereiken om je vraag beantwoorden.
Vanwege de wet AVG moeten we je expliciet vragen om akkoord te gaan met ons privacybeleid.
We nemen binnen twee dagen contact met je op om een vrijblijvende belafspraak te maken. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.